Bom en Geuze pakken winst bij NK Kustvissen Koppel

787
23 sep 2024

Afgelopen zaterdag vond vanaf het strand van Domburg de tweede wedstrijd van het NK Kustvissen Koppel plaats. Maarten Bom en Remco Geuze gingen met de dagwinst aan de haal. Op zaterdag 23 november vindt de beslissende derde wedstrijd plaats.

Onder schitterende omstandigheden namen op het strand van Domburg 158, verdeeld over 79 koppels, het tegen elkaar op. De vangsten waren matig. Maarten Bom en Remco Geuze vingen zestien vissen en tevens de meeste vangstpunten binnen. Zij bleven Remi Lindhout en Wilco Keur in de daguitslag nipt voor, terwijl het koppel Pedro Baas - Mathias Baas derde werd.

De schrapper

Tijdens het NK Kustvissen Koppel worden drie wedstrijden gevist, waarvan de beste twee uitslagen meetellen voor het eindresultaat. Koppels die dus een goede eerste wedstrijd hebben gevist, maar een mindere tweede – zoals de winst van André Piters en John Soederhuijsen tijdens de eerste ronde en een plek 45 tijdens wedstrijd twee – maken nog tot op de laatste dag kans op de titel. Het slechtste resultaat is de zogenaamde ‘schrapper’

Tussenstand top-5

  • 1. André Piters & John Soederhuijsen
  • 1. Maarten Bom & Remco Geuze
  • 2. Marcel IJzenbrandt & Arjan van de Zande
  • 2. Remi Lindhout & Wilco Keur
  • 3. Pedro Baas Mathias Baas

Bekijk hier de volledige vakuitslagen en tussenstand.

Opzet NK Kustvissen Koppel

Een koppel vist in deze opzet op één stek, met totaal twee hengels. Je mag alles samen doen: samenwerken is de sleutel voor het beste resultaat. Iedereen kan zich als duo aanmelden, mits je maar lid bent van dezelfde bij Sportvisserij Nederland aangesloten vereniging.

Beslissende wedstrijd

Op zaterdag 23 november vindt de beslissende derde wedstrijd plaats nabij Ter Heijde. Wil jij snel op de hoogte zijn van de vakuitslagen en ander wedstrijdnieuws? Houd dan de Facebookpagina WedstrijdvissenNL in de gaten.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.