Vliegvissen in het dal van de Beerze in VIS TV

88
12 sep 2024

In de twaalfde aflevering van de nieuwe reeks afleveringen van het seizoen VIS TV 2024 – zondag 15 september om 09:30 uur op RTL 7 – vissen Nathalie en Marco met de vlieg in de Beerze.

Nathalie en Marco komen al vroeg in de ochtend aan in het beekdal waar de Beerze doorheen meandert. Meteen zien ze activiteit van visjes in het wateroppervlak. Het duurt dan ook niet lang voordat de nimfen gretig gepakt worden door voorns en een riviergrondel. Dan ontmoet het duo Theo Bakelaar die een snoek ziet jagen en deze vervolgens vangt met een streamer.

Kijk hier alvast de trailer van deze aflevering:


Snoek grijpt voorn

Na het spotten van een enorme groep ooievaars en het verorberen van heerlijke – door Marco gebakken – tosti’s volgen verhalen over bijzondere vissen zoals de kwabaal die hier leeft en het gave project healing waters. Theo moet wat eerder weg en Nathalie en Marco keren terug naar de stek waar ze vanochtend begonnen. Marco haakt een kleine voorn die direct door een snoek wordt gegrepen. Met 0,10 mm nylon en een piepklein weerhaakloos haakje maakt hij weinig kans, maar probeert het toch.
Benieuwd of Marco de snoek weet te landen? Dat zie je komende zondag (15 september) om 09:30 uur op RTL 7.

Meer dan vangen

Avontuur en beleving zijn niet voor niets belangrijke aspecten van VIS TV. Sportvisserij Nederland wil met het programma laten zien dat sportvissen veel meer is dan alleen het vangen van vis – óók aan kijkers die (nog) niet vissen. Met de fantastische wateren van Nederland als decor wordt sportvissen als gezonde buitenactiviteit gepromoot.

Kriskras door Nederland

Talrijke hengelsportdisciplines en uiteenlopende vissoorten komen voorbij in seizoen 2024 van VIS TV. Deze zomer komen zijn er twaalf nieuwe afleveringen van VIS TV op televisie. Stem daarom iedere zondag om 9.30 uur af op RTL 7. In deze extra afleveringen reizen Marco Kraal, Daniël Weijers, Tamme Smit en de nieuwe presentatrice Nathalie van den Berg – bekend van De Visvrouwen – door heel Nederland op zoek naar de beste en mooiste stekken.
Labels

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.