Vis & water

Vissen op zeebaars en haai in Zeeuwse wateren in VIS TV (video)

1564
01 aug 2024

In de zesde aflevering van de nieuwe reeks afleveringen van het seizoen VIS TV 2024 – zondag 4 augustus om 09:30 uur op RTL 7 – vissen Tamme en Marco op verschillende stekken in Zeeland en mikken op haai en zeebaars.

Marco en Tamme beginnen in de Westerschelde bij de uitlaat van de centrale bij Borssele. Deze stek staat bekend om de vele zeebaarsjes. Als snel krijgen de presentatoren rammels op de hengeltoppen van deze gestekelde rovers die gretig het aas pakken. Na dit opwarmertje is het tijd voor het echte werk dus rijden ze naar een nieuwe stek.

Kijk hier alvast de trailer van deze aflevering:



Haai en rog

Marco en Tamme huren een boot en gaan de Oosterschelde op. Eerst vangt Tamme een prachtige gevlekte gladde haai. Daarna krijgt Marco een hele zware vis aan de lijn die hij met moeite van de bodem krijgt. Het blijkt een flinke pijlstaartrog te zijn. Samen vieren ze deze unieke vangst en kijken ze hoe de rog na het loslaten weer de diepte in duikt.

Nieuwsgierig naar deze gave uitzending?
Kijk dan komende zondag (4 augustus) om 09:30 uur op RTL 7.

Meer dan vangen

Avontuur en beleving zijn niet voor niets belangrijke aspecten van VIS TV. Sportvisserij Nederland wil met het programma laten zien dat sportvissen veel meer is dan alleen het vangen van vis – óók aan kijkers die (nog) niet vissen. Met de fantastische wateren van Nederland als decor wordt sportvissen als gezonde buitenactiviteit gepromoot.

Kriskras door Nederland

Talrijke hengelsportdisciplines en uiteenlopende vissoorten komen voorbij in seizoen 2024 van VIS TV. Deze zomer komen zijn er twaalf nieuwe afleveringen van VIS TV op televisie. Stem daarom iedere zondag om 9.30 uur af op RTL 7. In deze extra afleveringen reizen Marco Kraal, Daniël Weijers, Tamme Smit en de nieuwe presentatrice Nathalie van den Berg – bekend van De Visvrouwen – door heel Nederland op zoek naar de beste en mooiste stekken.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.