HSV Service

Nederland wint de Alain Gilbert Memorial

1064
16 sep 2024

Na twee dagen vissen heeft Nederland de Alain Gilbert Memorial op zijn naam mogen schrijven. Ook het individuele podium kleurde oranje. Mats Gelderland mocht de gouden medaille ophalen. Ruud van Noord pakte het zilver, terwijl Angelo Hense met brons het trio complementeerde. Een hele knappe prestatie in een sterk deelnemersveld.

De wedstrijd tussen Nederland en Engeland is over twee wedstrijddagen vervist. Het Nederlandse team bestond naast de drie individuele winnaars uit Johan Rombouts, Martijn Westdorp, Klaas Winter, Arjan van Moort, Remi Lindhout, Alexander Krijnsen, Kristiaan Minderhoud, Laurence Pijnen, Eli Bolleman, Maarten Bom, Jeromy van Houdt en Arjan van de Zande. Het team stond onder leiding van bondscoach Jens de Vrieze en zijn assistent coach Ricardo Kalle. 

Volgende week staat de volgende kustviswedstrijd op het programma. Op 21 september wordt de tweede wedstrijd van het NK Kustvissen Koppel gevist op de stranden van Domburg. 

Wil jij snel op de hoogte zijn van de vakuitslagen en ander wedstrijdnieuws? Houd dan de Facebookpagina WedstrijdvissenNL in de gaten.



Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.