Programma ‘Byt’ van Omrop Fryslân nu ook te zien bij Omroep Max

239
23 jul 2024

Voor het programma Byt, gezien bij Omrop Fryslân, ging presentator Tamme Smit – bekend van VIS TV – vijf keer op pad met bekende Friezen. Het succes van Byt in Friesland is inmiddels ook opgevallen bij de landelijke televisie, want Omroep Max gaat vanaf 30 juli vijf dinsdagen op rij een aflevering uitzenden.

Omroep Max heeft besloten om een aantal afleveringen van ‘Byt’ uit te zenden in hun programma ‘NOZW’ op NPO2. Voor wie geen Fries kan verstaan, niet gevreesd: Omrop Fryslan verzorgt de ondertiteling. Deze uitzendingen van NOZW zijn op dinsdagen om 17.20 uur op NPO2 en terug te kijken op NPO start.


Uitzendschema


30-07 Afke Boven
Afke is het nieuwe gezicht van de NOS.

06-08 Charles Groenhuijsen
Charles is Oud-Amerika correspondent en tegenwoordig presentator van Op1 en Omroep Max.

13-08 Elske de Walle
Elske is een Nederlands singer-songwriter. Vroeger schaatste Elske iedere winter in het Bûtenfjild lange tochten, maar in Byt werpt ze daar nu een hengel uit.

20-08 Sjoerd den Daas
Sjoerd is China-correspondent voor het NOS-journaal.

27-08 Femke Kok
Femke is een Nederlands langebaanschaatsster die met name gespecialiseerd is in de sprintafstanden 500 en 1000 meter. In 2021 won ze de wereldbeker op de 500 meter.

Kun jij niet wachten? Kijk dan op YouTube voor de playlist van Omrop Fryslân genaamd Byt.

Labels

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.